Ta'iala mo le Puleaina o Tungsten Carbide Tau Volatility i lau Pisinisi

O le tau o le tungsten, e masani ona taʻua o "nifo o alamanuia" ona o lona taua tele i vaega eseese, ua oʻo i le maualuga o le sefulu tausaga. Fa'amaumauga o fa'amaumauga a le matagi o lo'o ta'u mai ai o le tau averesi o le 65% grade tungsten concentrate i Jiangxi i le aso 13 o Me na o'o atu i le 153,500 yuan/ton, ma fa'ailogaina ai le 25% o le si'itia talu mai le amataga o le tausaga ma fa'atūina se maualuga fou talu mai le 2013. Fa'ailoa e le au atamamai fa'apisinisi lenei si'itaga tau. i le utiuti o le sapalai e mafua mai i le aofa'i o fa'ailo o le fa'atonutonuina o le voluma o le mining ma fa'ateleina mana'oga o le va'aiga o le si'osi'omaga.

企业微信截图_17230787405480

Tungsten, o se u'amea taua tele, o se punaoa autu foi mo Saina, faatasi ai ma le tungsten ore faaagaga a le atunuu e tusa ma le 47% o le lalolagi atoa ma lona gaosiga e fai ma sui o le 84% o le gaosiga o le lalolagi. O le uʻamea e taua i pisinisi eseese e aofia ai felauaiga, mining, fale gaosi oloa, vaega umi, malosi, ma le vaega a le militeri.

O loʻo vaʻaia e le alamanuia le siʻitia o tau o le tungsten ona o le tuʻuina atu ma le manaʻoga. Tungsten ore o loʻo i totonu o minerale faʻapitoa ua tofia e le Fono a le Setete mo le puipuiga o le mining. I le masina o Mati o lenei tausaga, na tuʻuina atu ai e le Matagaluega o Punaoa Faanatura le vaega muamua o le 62,000 tone o le tungsten ore mining atoa faʻatonuga mo le 2024, e aʻafia ai itumalo e 15 e aofia ai Inner Mongolia, Heilongjiang, Zhejiang, ma Anhui.

O le si'itia o tau o le tungsten e iai sona a'afiaga tele mo pisinisi fa'alagolago i le u'amea, ma o le si'itia o lo'o atagia mai ai le lavelave o feso'ota'iga i le va o fa'agata sapalai ma le fa'atupulaia o mana'oga. I le avea ai ma kamupani sili ona tele i le lalolagi ma tagata faʻatau tungsten, o faiga faʻavae a Saina ma le malosi o maketi o le a faʻaauau pea ona i ai se aafiaga tele i le maketi o le tungsten i le lalolagi.


Taimi meli: Au-08-2024